top of page
fotografie doorNorbert 191106-131456.jpg

Over Sordile

Je kent het wel, je hebt een geweldige salontafel gemaakt waar er maar 1 van bestaat. Tot je grote verbazing krijgt het uiteindelijk niet de aandacht die het verdient. Vrienden en familie vinden het geweldig wat je gemaakt hebt en je wilt het verkopen. Blijkt ineens dat de echte liefhebber niet van je werkstuk op de hoogte is. Het werkstuk komt uiteindelijk thuis te staan om stof te vangen. Om dat te voorkomen ben ik Sordile design gestart. De werkstukken die op deze site staan mogen juist door de wereld gezien worden en de aandacht krijgen die ze verdienen.

Sordile staat voor sorpresa di legno,  dit is Italiaans voor ‘’houten verrassing’’.


Waarom Sordile

Bij Sordile  geven we jou de ruimte om je werk te presenteren en te verkopen. Hier komt jouw unieke houten werkstuk tot zijn recht. Dit doen we door een online platform te creëren waar iedereen zijn werk kan presenteren. We zetten elke designer in het zonlicht via onze website.

Lijkt dit jou wat en vind jij dat jouw werkstuk meer aandacht verdiend. Neem dan contact op met mij via de contactpagina van deze website en ik zal kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

bottom of page