fotografie doorNorbert 191106-130325.jpg

Laura Besseling

Doe wat je leuk vindt!

Door mijn deelname aan de YLBA is er veel bekendheid gekomen voor de Herinneringskast. Een aantal weken geleden heb ik twee e-mails ontvangen met nominaties. De eerste nominatie is voor de VIVA-400 in de catogorie Zakenwonders. Daarrnaast ben ik ook genomineerd bij De Jonge 100. Ook hier ben ik terug te vinden in de catergorie ondernemers. Het is onzettend gaaf om via deze wegen gezien en gehoord te worden. Allebei zou ik natuurlijk heel goed kunnen gebruiken bij de opstart van mijn eigen bedrijf. Het is wel een beetje gek, sta je dan op twee lijsten tussen o.a. grote ondernemers en diverse bekende Nederlanders. Allemaal rolmodellen die andere vrouwen kunnen inspireren. Of ik mezelf ook zo voel? Misschien wel. Ik heb er eigenlijk nooit echt over nagedacht omdat ik gewoon bezig ben met meubels maken en doe wat ik leuk vind: de Herinneringskast op de markt zetten. Als andere dit kan inspireren dan zou ik daar wel trots op zijn maar het is niet mijn doel. Nogmaals, ik doe gewoon graag wat ik leuk vind om te doen!

Bron: https://magazine.hmcollege.nl/november-2019-amsterdam#!/vakvrouw

Producten

Vleugelkast

In het leven werk je naar de toekomst en als deze jou gepasseerd is blijf je achter met de vele herinneringen. In jou hoofd zullen deze stuk voor stuk een plekje krijgen, de tastbare herinneringen worden tentoongesteld. Wat nou als er geen toekomst meer is en de herinneringen zijn het enige wat je nog hebt… Verdienen deze dan niet een heel speciaal plekje?

Denk aan de spullen van een overleden dierbare die een bijzondere plaats verdienen, in deze Vleugelkast is er plaats voor deze herinneringen. De engelen vleugels die om de kast heen slaan, beschermen alles wat erin staat.

Je hebt de mogelijkheid om de deuren te openen en er naar te kijken maar ook om de deuren te sluiten als het even uit het zicht mag.

De herinneringen van een overleden dierbare hoeven niet in een schoenendoos op zolder te belanden, geef ze een ere plaats.

Prijzen en nominaties

  • Hout en meubileringscollege: De publieksprijs, 2017

  • Elske Doets

  • Young Lady Business Academy: Winnares YLBA Editie 4, 2019

  • De Jonge 100: Genomineerd, 2019

  • VIVA 400: Genomineerd, 2019

fotografie doorNorbert 191106-124336.jpg