Designers

Succesvolle samenwerkingen

LukaWasch01HR.jpg

Luka Wasch

Mijn doel was om met een andere blik naar meubels te kijken. Ik wilde afstappen van het standaard idee van een meubel, maar met behoud van het traditionele vakmanschap. Het ontwerp moest onderscheidend zijn, niet door uitstraling, formaat of complexiteit maar door het idee erachter. Het moet vragen oproepen bij het publiek.’

Web_┬®190615-8783.jpg

Sven Wenting

Met zijn werkstukken wilt hij laten zien dat je ook anders naar hout kan kijken. Dit doet hij door zijn kunstwerken zo de maken dat het bijna tot niet gebruikt wordt. Door het op deze manier te gebruiken laat hij een hele andere kant van hout kunstwerken zien. Hier onder ziet u voorbeelden van zijn werk.

fotografie doorNorbert 191106-130325.jpg

Laura Besseling

In het leven werk je naar de toekomst en als deze jou gepasseerd is blijf je achter met de vele herinneringen. In jou hoofd zullen deze stuk voor stuk een plekje krijgen, de tastbare herinneringen worden tentoongesteld. Wat nou als er geen toekomst meer is en de herinneringen zijn het enige wat je nog hebt… Verdienen deze dan niet een heel speciaal plekje?
Denk aan de spullen van een overleden dierbare die een bijzondere plaats verdienen, in deze Vleugelkast is er plaats voor deze herinneringen. De engelen vleugels die om de kast heen slaan, beschermen alles wat erin staat.