top of page

Bureau de Maastunnel

office desk

Verhaal

Bureau de Maastunnel is bedacht door Remco de Wolf. Ontworpen en gerealiseerd in Rotterdam. Na een eerder project met lamineren van hout wilde hij dit graag weer toepassen in zijn nieuwste ontwerp. Dit komt terug in het ronde deel van het bureau.

Bureau de maastunnel heeft een strakke uitstraling door de lijnen in de la fronten met een duidelijk contrast. Maar ook een knipoog naar een meer klassieke stijl door de in gefineerde windroos in de klep.

 Bureau de maastunnel is zo ontworpen dat er verschillende mogelijkheden zijn om spullen op te bergen zodat het werk oppervlak altijd vrij blijft. Het bureau heeft 2 push open lades met solid surface fronten. In deze fronten zitten kleine massief noten biesjes. Er is ook nog een extra opberg ruimte speciaal voor een laptop net onder het blad. Wat dit bureau nou zo bijzonder maakt is dat in de klep een magneet zit verwerkt. De klep kan worden geopend met een houten knop waar ook een magneet aan zit. Zo kan de knop worden verwijderd en blijft er een schoon werkoppervlak over. Bureau De Maastunnel is afgewerkt met een kleurloze ultra matte 2 componenten lak.

awards

  • Genomindeerd Baars en Bloemhoff maatwerk awards 2020

Beurzen/ Bedrijven

  • Onderdeel van Lupus Design

bottom of page